Siirry suoraan sisältöön

Sumi Oy

Sumi Oy on pakkausten virallinen tuottajayhteisö, jonka tehtävänä on vastata yli 3000 yrityksen lainmukaisen pakkausten tuottajavastuun toteutuksesta. Päätehtäviin kuuluvat metalli-, muovi-, lasi-, paperi-ja kartonki sekä puupakkausten keräysverkoston ja kierrätyksen järjestäminen sekä pakkausten kierrätettävyyden edistäminen.

Etusivu » Ajankohtaista » Emma on Sumin uusi viestintä- ja hallintoassistentti

Emma on Sumin uusi viestintä- ja hallintoassistentti

Emma Merikallio aloitti elokuussa 2023 viestintä- ja hallintoassistenttina. Emman työnkuvaan kuuluu hallinnolliset tehtävät, viestinnän ja markkinoinnin kehittäminen, ja osa asiakashallinnan tehtävistä. ”Työtehtäväni vaihtelevat yrityksen juoksevien asioiden hoitamisesta verkkosivujen ja sosiaalisen median kehitykseen ja hallinnointiin. Teen myös tiiviisti yhteistyötä asiakkuusjohtajamme, Janne Telirannan, kanssa yrityksen asiakkuuksien hallinnan ja markkinoinnin parissa”, Emma kertoo. ”Olen ollut Sumilla vasta vähän aikaa, mutta koska kollegoiden vastaanotto on ollut lämmin, tuntuu että kuulun jo kalustoon”, hän lisää.

Emma on liiketalouden merkonomi ja toiminut pitkään hallinnollisissa tehtävissä. Tehtäviin on usein kuulunut myynnillinen aspekti, mistä hän on hyvän asiakaspalvelun näkökulmasta nauttinut. Eniten hän on kiinnostunut kirjallisesta ilmaisusta ja yrityksen visuaalisen ilmeen kehittämisestä, minkä vuoksi hän on iloinen saadessaan Sumin viestinnälliset ohjat käsiinsä. ”Tulemme kehittämään Sumin ilmettä ja parantamaan yhteydenpitoa asiakkaisiimme”, hän lupaa.

”Toimenkuvani hakee edelleen muotoaan, mutta vastaa jo nyt melko täsmälleen omia toiveitani ja vahvuuksiani”, Emma toteaa. ”Olen pedantti ja aikataulun salliessa jään mielelläni hiomaan yksityiskohtia, mutta priorisoin tarvittaessa nopeasti eri tehtävieni välillä ja siirryn sulavasti verkkosivujen muokkauksesta kalenterivarausten tekoon”, hän jatkaa.

Emma on harrastanut ratsastusta siitä asti, kun on oppinut kävelemään ja kertoo, että parhaiten arjesta pääsee irtautumaan juuri hevosen selässä. Hän on erittäin eläinrakas ja myöntää, että hänen kodissaan kiistaton kuningatar on seniori-ikäinen parsonrussell Telma.