Skip to content

Sumi Oy

Sumi Oy är en officiell producentorganisation, vars uppgift är att ansvara för över 3000 företags lagstadgade producentansvar för förpackningar samt främja återvinningen av förpackningar överlag. Vi är ett allmännyttigt, icke-vinstbringande företag, vars ägare är i Finland verksamma företag och organisationer.

Hem » Aktuellt » Emma är Sumis nya kommunikations- och administrationsassistent

Emma är Sumis nya kommunikations- och administrationsassistent

Emma Merikallio tillträdde som kommunikations- och administrationsassistent i augusti 2023. Emmas arbete omfattar administrativa uppgifter, utveckling av kommunikationen och marknadsföringen och vissa uppgifter inom kundhanteringen. ”Mina arbetsuppgifter varierar från löpande ärenden i företaget till utveckling och administration av webbplatsen och sociala medier. Jag har också ett nära samarbete med vår kundrelationschef Janne Teliranta kring kundhanteringen och marknadsföringen”, säger Emma. ”Jag har inte hunnit arbeta vid Sumi länge, men jag har blivit så varmt mottagen av kollegorna att det redan nu känns som att jag hör till inventarierna”, tillägger hon.

Emma är merkonom inom företagsekonomi och har arbetat med administrativa uppgifter länge. Uppgifterna har ofta omfattat en säljaspekt, vilket hon har njutit av ur perspektivet för en bra kundservice. Störst är dock intresset för skriftlig kommunikation och utveckling av företagets visuella uttryck, och därför är hon glad över möjligheten att ratta Sumis kommunikation. ”Vi kommer att utveckla Sumis visuella uttryck och förbättra kontakterna med våra kunder”, lovar hon.

”Min arbetsbeskrivning utvecklas ännu, men motsvarar redan nu ganska exakt mina önskemål och styrkor”, konstaterar Emma. ”Jag är pedant och finslipar gärna detaljerna när det finns tid för det, men sätter vid behov snabbt olika uppgifter i prioritetsordning och byter smidigt från redigering av webbplatsen till kalenderbokningar”, fortsätter hon.

Emma har ridit sedan hon började gå och konstaterar att det bästa sättet att koppla bort vardagen är just på hästryggen. Hon är mycket djurvänlig och medger att den oomtvistade drottningen hemma hos henne är senior parson russell terriern Telma.