Skip to content

Sumi Oy

Sumi Oy är en officiell producentorganisation, vars uppgift är att ansvara för nästan 4000 företags lagstadgade producentansvar för förpackningar samt främja återvinningen av förpackningar överlag. Vi är ett allmännyttigt, icke-vinstbringande företag, vars ägare är i Finland verksamma företag och organisationer.

Hem » Aktuellt » Kom och träffa Sumi och upptäck trenderna i förpackningsbranschen på PacTec 2024-mässan 13–14.3.2024!

Kom och träffa Sumi och upptäck trenderna i förpackningsbranschen på PacTec 2024-mässan 13–14.3.2024!

Sumi är med på PacTec 2024-mässan och vi vill bjuda dig med till mässyran!

På årets evenemang hittar du allt om förpackningar under ett och samma tak: PacTec, FoodTec, PlastExpo Nordic samt Sign, Print & Promotion. Det utlovas alltså ett överflöd av intressanta seminarier, inlägg och branschens mest spännande innovationer.

Vi från Sumi och de med artificiell intelligens boostade Sumilit svarar på dina alla frågor om producentansvar i monter 3a48 i Helsingfors mässcentrum under hela evenemanget.

På torsdagen den 14 mars klockan 14.00–14.30 kliver dessutom Sumis verkställande direktör Mika Surakka upp på PacTec Stage och tar över ordet med sitt föredrag ”Tuottajavastuun muutokset vuonna 2024” (Ändringar i producentansvaret 2024). Vad kommer att ändras när gränsen för årsomsättningen, som legat på en miljon euro, slopas från avfallslagen, när förordningarna om service- och odlarförpackningar träder i kraft och när de gamla hybridavtalen faller bort? Kom och lyssna, så vet du!

Genom att registrera dig får du gratis tillträde till alla evenemang i Mässcentret under samma tidpunkt. Anmäl dig här:
https://visit.messukeskus.com/registration/Registration/Login?id=527-24955-1672

Vi ses på mässan!