Siirry suoraan sisältöön

Sumi Oy

Sumi Oy on pakkausten virallinen tuottajayhteisö, jonka tehtävänä on vastata noin 4000 yrityksen lainmukaisen pakkausten tuottajavastuun toteutuksesta. Päätehtäviin kuuluvat metalli-, muovi-, lasi-, paperi-ja kartonki sekä puupakkausten keräysverkoston ja kierrätyksen järjestäminen sekä pakkausten kierrätettävyyden edistäminen.

Etusivu » Ajankohtaista » Tule tapaamaan Sumia ja ihastumaan pakkausalan trendeihin PacTec 2024 -messuille 13.–14.3.2024!

Tule tapaamaan Sumia ja ihastumaan pakkausalan trendeihin PacTec 2024 -messuille 13.–14.3.2024!

Sumi osallistuu PacTec 2024 -messuille, ja kutsumme sinut mukaan messuhumuun!

Tämän vuoden tapahtuma kokoaa kaiken pakkaamisesta yhden katon alle: PacTecin, FoodTecin, PlastExpo Nordicin sekä Sign, Print & Promotionin. Tarjolla on siis yltäkylläinen kattaus kiinnostavia seminaareja, puheenvuoroja ja alan kiinnostavimpia innovaatioita.

Sumin väki ja tekoälyllä vahvistetut Sumilit vastaavat kaikkiin tuottajavastuukysymyksiisi Helsingin messukeskuksen osastolla 3a48 koko tapahtuman ajan.

Lisäksi torstaina 14.3. kello 14.00–14.30 PacTec Stagen ottaa haltuun Sumin toimitusjohtaja Mika Surakka puheenvuorollaan ”Tuottajavastuun muutokset vuonna 2024”. Mikä muuttuu, kun miljoonan euron vuosiliikevaihdon minimiraja poistui jätelaista, kun palvelu- ja viljelijäpakkausten asetukset tulivat voimaan ja kun vanhat hybridisopimukset jäävät historian kirjoihin? Tule kuulolle, niin tiedät!

Yhdellä rekisteröitymisellä pääset ilmaiseksi mukaan kaikkiin samanaikaisiin tapahtumiin Messukeskuksessa. Ilmoittaudu mukaan täältä: https://visit.messukeskus.com/registration/Registration/Login?id=527-24955-1672

Nähdään messuilla!

Avainsanat: