Siirry suoraan sisältöön

Tuottajayhteisöjen neuvottelukunta TYNK

Tuottajayhteisöjen neuvottelukunta edustaa jäsenikseen liittyneitä Suomessa toimivia tuottajayhteisöjä.

Neuvottelukunnan ja sen työvaliokunnan tärkeimpiä tehtäviä ovat:
– Yhteinen edunvalvonta
– Tuottajien toimintaan liittyvät lainsäädännölliset ja toiminnalliset kysymykset
– Alaan liittyvät yhteiset tiedotus- ja koulutusprojektit

Tutustu lisää TYNK:n toimintaan heidän verkkosivuillaan: www.tuottajayhteiso.fi/

Tuottajavastuuiltapäivä on tuottajavastuun eri toimijoiden kohtaamispaikka. Tuottajavastuun huipputapahtumassa pääset kuulemaan ja tapaamaan tuottajavastuun asiantuntijoita.

Vuonna 2023 iltapäivä järjestetään hybridi-tilaisuutena Tampere-talolla keskiviikkona 1.11.2023 klo 12 alkaen. Tilaisuuteen voi osallistua myös etänä. Tänä vuonna teemana on pakkausten tulevaisuus, turvallisuus ja kuluttajakäyttäytyminen. Ilmoittautuminen tilaisuuteen aukeaa myöhemmin.


Edellinen tuottajavastuuiltapäivä järjestettiin 2.11.2022 . Tapahtuman teemana oli tuottajavastuun arvo. Iltapäivässä kuulimme mm. katsaukset uudistuvaan lainsäädäntöön, etäkauppaan, ajankohtaiseen tutkimukseen sekä kansainvälisiin jätesiirtoihin. Lisäksi ohjelmassa oli esityksiä erilaisten toimijoiden näkemyksiä ja visioita tuottajavastuun arvosta. Tilaisuuden moderaattori Riku Rantala takasi keskustelullisesti vilkkaan iltapäivän. Seminaarin jälkeen verkostoiduimme cocktail-tilaisuudessa.

Tuottajavastuuiltapäivä 2023 Tampere-talo 1.11.2023. Tapahtuma toteutetaan hybridimallina.

TYNK on järjestänyt tuottajavastuuiltapäiviä vuodesta 2016 alkaen. Kaikkien aikaisempien tuottajavastuuiltapäivien ohjelmiin voit tutustua täällä.