Siirry suoraan sisältöön

Sumi Oy

Sumi Oy on pakkausten virallinen tuottajayhteisö, jonka tehtävänä on vastata noin 4000 yrityksen lainmukaisen pakkausten tuottajavastuun toteutuksesta. Päätehtäviin kuuluvat metalli-, muovi-, lasi-, paperi-ja kartonki sekä puupakkausten keräysverkoston ja kierrätyksen järjestäminen sekä pakkausten kierrätettävyyden edistäminen.

Etusivu » Ajankohtaista » Kuluttajien muovipakkausten kierrätyskäsittely, kilpailutus vuosille 2022-23

Kuluttajien muovipakkausten kierrätyskäsittely, kilpailutus vuosille 2022-23

Suomalaiset ovat ottaneet hyvin vastaan parantuneet keräysmahdollisuudet. Viime vuonna kotitalouksien muovipakkauksia kerättiin yli 40 % edellisvuotta enemmän.

Pitkän tähtäimen pyrkimyksenämme on saada kotimaahan rakentumaan tarvetta vastaava kierrätyslaitoskapasiteetti. Kotimaisen olemassa olevan kapasiteetin lisäksi arvioimme kuitenkin tarvittavan lisäkäsittelyä noin 17000 tonnille vuositasolla parina tulevana vuonna. 

Tarjouksia pyydetään 1.7.2021 mennessä.

Tarjouspyyntöasiakirjat ja lisätietoja : Peter Rasmussen 050 4345827, peter.rasmussen@sumi.fi