Siirry suoraan sisältöön

Sumi Oy

Sumi Oy on pakkausten virallinen tuottajayhteisö, jonka tehtävänä on vastata noin 4000 yrityksen lainmukaisen pakkausten tuottajavastuun toteutuksesta. Päätehtäviin kuuluvat metalli-, muovi-, lasi-, paperi-ja kartonki sekä puupakkausten keräysverkoston ja kierrätyksen järjestäminen sekä pakkausten kierrätettävyyden edistäminen.

Etusivu » Ajankohtaista » Kuluttajapakkausten lajittelu ja kierrätys jatkuu normaalisti Riihimäellä sunnuntaina tapahtuneesta tulipalosta huolimatta

Kuluttajapakkausten lajittelu ja kierrätys jatkuu normaalisti Riihimäellä sunnuntaina tapahtuneesta tulipalosta huolimatta

TULIPALO FORTUMIN RIIHIMÄEN KYNTTILÄTIEN TOIMIPISTEELLÄ

Fortumin Riihimäen Kynttilätien toimipisteellä,  Fortumin alivuokralaisen Wimao Oy:n tuotantotiloissa on syttynyt tulipalo sunnuntaina 23.10.2022 illalla klo 21.50. Pelastusviranomaiset saapuivat paikanpäälle välittömästi ja maanantai aamuun mennessä palo oli saatu pääosin sammutettua. Jälkisammutustoimenpiteet ovat käynnissä. Tarkempaa tietoa palon syttymissyystä ei tällä hetkellä ole tiedossa.

Vahinkoja Fortumin tuotantolinjojen osalta selvitetään, mutta alustavien tietojen mukaan palo ei ole merkittävästi vahingoittanut Fortumin muovinkierrätystoimintoja. Fortumin Kynttilätien toimipisteellä sijaitsee pienemmän kapasiteetin käsittelylinja ja pääasiallinen muovin kierrätystoiminta jatkuu normaalisti Fortumin pääasiallisella muovinkierrätyslaitoksella Kuulojantiellä. Näin ollen palolla ei ole kuluttajamuovipakkausten kierrätystoimintaan vaikutusta.

Tulipalolla on jonkin verran vaikutusta meneillään oleviin kehitysprojekteihin, jotka tulevat viivästymään tulipalon johdosta.

Alue on tällä hetkellä suljettu ja ainoastaan pelastusviranomaiset pääsevät paikalle.

Lisätietoa:

Toni Ahtiainen
Johtaja, muoviliiketoiminta
+358405777533
toni.ahtiainen@fortum.com