Siirry suoraan sisältöön

Sumi Oy

Sumi Oy on pakkausten virallinen tuottajayhteisö, jonka tehtävänä on vastata noin 4000 yrityksen lainmukaisen pakkausten tuottajavastuun toteutuksesta. Päätehtäviin kuuluvat metalli-, muovi-, lasi-, paperi-ja kartonki sekä puupakkausten keräysverkoston ja kierrätyksen järjestäminen sekä pakkausten kierrätettävyyden edistäminen.

Etusivu » Ajankohtaista » Tarjouspyyntö lasipakkausjätteen logistiikasta

Tarjouspyyntö lasipakkausjätteen logistiikasta

Sumi Oy pyytää tarjoustanne lasipakkausjätteen kuljetuksesta erikseen osoitetuista terminaaleista Uusioaines Oy:lle Forssaan.

Sumi Oy on vuonna 1992 perustettu pakkaustuottajayhteisö. Keväästä 2023 lähtien Sumi toimii jätelaissa tarkoitettuna tuottajayhteisönä kaikille pakkauksille ja vastaa pakkausten tuottajavastuusta edustamiensa tuottajien puolesta. Kotitaloudet lajittelevat pakkausjätteet tuottajayhteisöjen lajitteluohjeiden mukaisesti. Riippumatta siitä kerätäänkö kuluttajien lasipakkaukset ekopiste- tai kiinteistökeräyksenä, tulee ne toimittaa tuottajayhteisöjen osoittamaan, lainsäädännön edellyttämään vastaanottoterminaaliin. Terminaaleista lasipakkausjäte kuljetetaan tuottajayhteisöjen osoittamiin kohteisiin kierrätystä varten. Sumi Oy:n vastuulla olevat kuormat kuljetetaan Forssaan Uusioaines Oy:lle.

Tarjousasiakirjat ovat saatavilla materiaalipäällikkö Eeva Hannilta (eeva.hanni@sumi.fi). Tämän tarjouspyynnön mukainen hankinta ei ole julkinen hankinta.

Tarjous tulee jättää 29.12.2023 mennessä.