Siirry suoraan sisältöön

Sumi Oy

Sumi Oy on pakkausten virallinen tuottajayhteisö, jonka tehtävänä on vastata yli 3000 yrityksen lainmukaisen pakkausten tuottajavastuun toteutuksesta. Päätehtäviin kuuluvat metalli-, muovi-, lasi-, paperi-ja kartonki sekä puupakkausten keräysverkoston ja kierrätyksen järjestäminen sekä pakkausten kierrätettävyyden edistäminen.

Etusivu » Ajankohtaista » Sumi Oy rekrytoi – etsimme MATERIAALIPÄÄLLIKKÖÄ

Sumi Oy rekrytoi – etsimme MATERIAALIPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme MATERIAALIPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kehittämään ja vastaamaan kahden tytäryhtiömme operatiivista ja hallinnollisista tehtävistä. Jo perustettu tytäryhtiö Suomen Maatalousmuovien Kierrätys Oy toimii maatalousmuovien vapaaehtoisena kierrätysyhteisönä ja perustettava tytäryhtiö tulee toimimaan Ahvenanmaalla pakkaustuottajayhteisönä. Työaikasi jakautuu kahdelle tytäryhtiölle.

Pääasiallisin tehtävä molemmissa tytäryhtiöissä on kehittää raportointijärjestelmiämme, jolla kerätään asiakkailta määrätietoja ja hoidetaan laskutus. Olennainen osa tehtävää on tuottajien opastus raportoinnissa. Työtehtäviin kuuluu lisäksi lajitteluohjeiden päivitys, lajittelukoulutus, sopimushallinta, viranomaisraportoinnit sekä asiakasviestintä kumppaniemme kanssa ja alaan liittyvien messujen osallistumisjärjestelyt. Asemapaikkasi on toimistollamme Helsingissä, Etelärannassa ja tehtävä vaatii satunnaista matkustamista pääasiassa kotimaassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi ympäristöalaan liittyvä koulutus
  • muutaman vuoden työkokemusta kiertotalousalalta tai alan lainsäädännön tuntemusta
  • kokemusta projektien läpiviemisestä
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • itsenäistä- ja oma-aloitteista työotetta
  • pitkäjänteisyyttä, rutiininsietokykyä ja järjestelmällisyyttä
  • erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja ruotsin kielen taitoa, englanninkielen taito on eduksi
  • nykyaikaisia IT-taitoja ja kykyä omaksua ja oppia nopeasti uusia asioita

Henkilönä olet itseohjautuva, joustava, vastuuntuntoinen ja luotettava sekä sovellut työskentelemään pienessä organisaatiossa. Lisäksi toivomme, että olet aidosti kiinnostunut kiertotalous- ja ympäristöasioista.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, urakehitysmahdollisuuksia, laajan työterveyshuollon, perehdytystä työtehtäviin sekä ammattitaitoisen pienen työyhteisön tuen. Tehtävää voi hoitaa sekä toimistolta että kotoa käsin joustavasti.

Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan Sumi Oy:n palvelukseen. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään huhtikuun aikana.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen (linkki LinkedIniin aukeaa uudessa ikkunassa). Muistathan liittää mukaan CV:si.
Hakuaika päättyy 15.2.2024. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Rekrytoinnin toteuttaa Folka Henkilöstöpalvelut.


Lisätietoja työstä antaa Folkalta:
Monia Pöllänen
0505928816
monia.pollanen@folka.fi

Lisätietoja Sumi Oy:sta:
Mika Surakka
toimitusjohtaja, Sumi Oy
+358 400 197 848
mika.surakka@sumi.fi