Siirry suoraan sisältöön

Sumi Oy

Sumi Oy on pakkausten virallinen tuottajayhteisö, jonka tehtävänä on vastata noin 4000 yrityksen lainmukaisen pakkausten tuottajavastuun toteutuksesta. Päätehtäviin kuuluvat metalli-, muovi-, lasi-, paperi-ja kartonki sekä puupakkausten keräysverkoston ja kierrätyksen järjestäminen sekä pakkausten kierrätettävyyden edistäminen.

Etusivu » Ajankohtaista » Lajittele oikein, edistä kierrätystä!

Lajittele oikein, edistä kierrätystä!

Olemme mukana PacTec messuilla Helsingin messukeskuksessa 18.-19.5.2022

Kahden vuoden tauon jälkeen pääsemme taas messuille.

Voit tutustua kierrätysmuovista valmistettuihin tuotteisiin ja tietopakettiimme ”Opas kierrätyskelpoisen muovipakkauksen suunnitteluun” osastollamme 6n49. Tule keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa muovipakkausten kierrätyksestä ja hakemaan neuvot kuinka pääset alkuun muovipakkausten kierrätyksessä yrityksessäsi.

Opas kierrätyskelpoisen muovipakkauksen suunnitteluun