Siirry suoraan sisältöön

Sumi Oy

Sumi Oy on pakkausten virallinen tuottajayhteisö, jonka tehtävänä on vastata noin 4000 yrityksen lainmukaisen pakkausten tuottajavastuun toteutuksesta. Päätehtäviin kuuluvat metalli-, muovi-, lasi-, paperi-ja kartonki sekä puupakkausten keräysverkoston ja kierrätyksen järjestäminen sekä pakkausten kierrätettävyyden edistäminen.

Etusivu » Ajankohtaista » Europress tarkistaa Pirkkalan jätepuristimen

Europress tarkistaa Pirkkalan jätepuristimen

Pirkkalan CM:n jätepuristimen palo on sammutettu 17.6.2022. Syttymissyytä ei vielä tiedetä. Palokunta purkaa puristimen Tarastenjärven jätekeskuksessa, jonka jälkeen Europress, luvan saatuaan, tarkastaa puristimen. Muovipakkausten keräystä varten Pirkkalan CM:lle on jo matkalla uusi puristin.

Lisätietoja: Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy