Siirry suoraan sisältöön

Sumi Oy

Sumi Oy on pakkausten virallinen tuottajayhteisö, jonka tehtävänä on vastata noin 4000 yrityksen lainmukaisen pakkausten tuottajavastuun toteutuksesta. Päätehtäviin kuuluvat metalli-, muovi-, lasi-, paperi-ja kartonki sekä puupakkausten keräysverkoston ja kierrätyksen järjestäminen sekä pakkausten kierrätettävyyden edistäminen.

Etusivu » Ajankohtaista » Janne Teliranta valittu asiakkuusjohtajaksi Sumiin

Janne Teliranta valittu asiakkuusjohtajaksi Sumiin

Vahvaa kokemusta pakkausmateriaalialalta kerännyt Janne Teliranta on nimitetty Sumi Oy:n asiakkuusjohtajaksi 2.5.2023 alkaen.

Teliranta tulee keskittymään tuottajille tarjottavien palvelujen ja toimintatapojen kehittämiseen yhteistyössä koko toimintoketjun kanssa. Hän tuo SUM:iin lisää etenkin paperi- ja kartonkipakkausten osaamista ja hänellä on laaja ymmärrys kuidun kiertokulusta kokonaisuudessaan.

Teliranta on tehnyt pitkän uran Pa-Hu Oy:n myyntijohtajana luotsaten pakkausmateriaaliyritystä jatkuvan kasvun tiellä. Muutos pakkausten tuottajavastuun pariin on Jannesta mielenkiintoinen mahdollisuus hyödyntää ja kasvattaa osaamispankkiaan. ”On upeaa päästä näkemään pakkausten elinkaari aivan loppuun saakka ja voida vaikuttaa tuottajavastuun kehitykseen toimialan jatkuvasti eläessä ja lainsäädännön muuttuessa. Pidän sanonnasta: ”Mikään ei ole pysyvää, paitsi muutos” ja nyt pääsen sitä todeksi elämään”, Teliranta summaa.

Lue Jannesta lisää henkilöstösivuiltamme tai LinkedIn:stä.