Siirry suoraan sisältöön

Sumi Oy

Sumi Oy on pakkausten virallinen tuottajayhteisö, jonka tehtävänä on vastata noin 4000 yrityksen lainmukaisen pakkausten tuottajavastuun toteutuksesta. Päätehtäviin kuuluvat metalli-, muovi-, lasi-, paperi-ja kartonki sekä puupakkausten keräysverkoston ja kierrätyksen järjestäminen sekä pakkausten kierrätettävyyden edistäminen.

Etusivu » Ajankohtaista » Kiekkoa ja kierrätystä: Save Pond Hockey -tapahtuma sai pop-up -keräyspisteen muovipakkauksille

Kiekkoa ja kierrätystä: Save Pond Hockey -tapahtuma sai pop-up -keräyspisteen muovipakkauksille

Laskiaista edeltävänä lauantaina Brahen kenttä Helsingissä muuttui ilmastotekojen näyttämöksi, kun jääkiekon ystävät ja ilmaston puolestapuhujat kokoontuivat Save Pond Hockey -hyväntekeväisyysturnaukseen.

Tänä vuonna paikalla oli myös Sumin vihreä Sumppu pop-up-keräyspiste, sillä tottahan ilmastotapahtumassa pitää pakkausjätteet kierrättää viimeisen päälle. Keräyspisteen avulla tapahtuman osallistujat saattoivat helposti kierrättää muovipakkausroskat, mikä sekä edisti tapahtuman jätehuoltoa, että herätteli osallistujia lajittelemaan myös kotona oikein.

Sumppu sai tapahtumassa erittäin positiivisen vastaanoton. Korkea käyttöaste ja lämmin palaute todistavat, että pienillä teoilla voi olla suuri vaikutus.

Save Pond Hockey -tapahtumia on järjestetty jo yli 30 kertaa ja sen tuotot lahjoitetaan ilmastotyöhön. Mukaan on lähtenyt jo 50 00 jääkiekonpelaajaa, mukaan lukien Stanley Cup -voittajia, olympiamitalisteja sekä presidentti Sauli Niinistökin!

Olemme ylpeitä voidessamme olla osa tätä tärkeää tapahtumaa, sillä uskomme, että jokainen teko ilmaston hyväksi on askel kohti kestävämpää tulevaisuutta. Oli kyseessä sitten suurtapahtuma tai pienempi kokoontuminen, liikuteltava Sumppu-keräyspiste varmistaa, että pakkausjätteet tulee lajiteltua näppärästi ja oikein.

Oletko järjestämässä tapahtumaa, joka kaipaa Sumppua? Ota yhteyttä, niin tehdään siitä yhdessä entistäkin vihreämpi.

Sumppu-keräyspisteellä voi lajitella erikseen kartonki-, lasi-, metalli- ja muovipakkaukset.

Lue lisää Sumpusta:
https://sumi.fi/2023/06/16/pakkausten-pop-up-kerayspiste-sumppu-aloittaa-kesalla-2023/