Siirry suoraan sisältöön

Sumi Oy

Sumi Oy on pakkausten virallinen tuottajayhteisö, jonka tehtävänä on vastata noin 4000 yrityksen lainmukaisen pakkausten tuottajavastuun toteutuksesta. Päätehtäviin kuuluvat metalli-, muovi-, lasi-, paperi-ja kartonki sekä puupakkausten keräysverkoston ja kierrätyksen järjestäminen sekä pakkausten kierrätettävyyden edistäminen.

Etusivu » Ajankohtaista » Muovipakkausten vastaanotto Oulun terminaalissa keskeytetty

Muovipakkausten vastaanotto Oulun terminaalissa keskeytetty

Ylivoimaisen esteen johdosta Stena Recyclingin Oulun terminaalin muovipakkausten vastaanotto on keskeytetty tulipalon vuoksi. Lähimmät muovipakkauksia vastaanottavat terminaalit ovat L&T Ympäristöpalvelut Oy osoitteessa Liitintie 29 tai Kempeleen Siirtokuljetus Oy osoitteessa Ekohaka 7 Kempele.

Puupakkauksia voi toimittaa L&T Oulun lavakeskukseen osoitteessa Mineraalitie 14.

Lisätietoja: Katja Laitinen 050 4073959